Njoftime

Anulohen eventet

Të nderuar aplikantë potencialë dhe përfitues të granteve,   Për shkak të rrethanave të jashtëzakonshme dhe përhapjes së COVID-19 virusit në rajon dhe duke marrë parasysh ndikimin e drejtpërdrejtë që kjo ka në organizimin e Info ditëve që kishim planifikuar të zhvilloheshin me 19 mars në Pejë, 20 mars në …

Read More »

Mbahet punëtorija “Nga Ideja në Prototip”

Tre ditë fantastike gjatë punëtorisë “Nga Ideja në Prototip”. Përveç ndërmarrësisë sociale dhe inovacionit, participantët nga komuna e Pejës, Istogut dhe Deçanit kishin mundësinë unike të dëgjojnë për tregime se si teknologjia informative po vazhdon të kontribuoj në krijimin e start-upve të suksesshëm dhe vende të reja të punës.   …

Read More »

Harta e Zonës së Lejuar