Home / Novosti / Info dan/Forum za traženje projektnih partnera zakazan za 27. decembar 2018. u Peći

Info dan/Forum za traženje projektnih partnera zakazan za 27. decembar 2018. u Peći

U okviru pripremnih aktivnosti prije objave Drugog poziva za dostavljanje projektnih prijedloga, Zajednički tehnički sekretarijat u saradnji sa Operativnim strukturama dvije zemlje učesnice (Kancelarija za evropske integracije, Ministarstvo finansija – Direktorat za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći i Ministarstvo administracije lokalne samouprave Republike Kosovo) vas poziva da učestvujete na Info danu/Forumu za traženje projektnih partnera u okviru Ipa Programa prekogranične saradnje Crna Gora – Kosovo 2014-2020.

 

Mjesto održavanja info dana/foruma će biti naknadno objavljen.

 

Događaj će se održati u dvije sesije. Tokom prve sesije, učesnici će biti informisani o Programu prekogranične saradnje Crna Gora – Kosovo 2014-2020, principima prekograničnog partnerstva i cjelokupnom aplikacionom paketu. Tokom drugog dijela, učesnici će učestvovati u tematskim radionicama u skladu sa tematskim prioritetima programa. Ovo će omogućiti upoznavanje potencijalnih projektnih partnera, koji će diskutovati o projektnim idejama. Molimo Vas da označite u Registracionom formularu na kojoj radionici želite da učestvujete.

 

Takođe, tokom Foruma možete predstaviti svoju instituciju/organizaciju sa promotivnim materijalima kao što su letci, brošure itd.

 

Ukoliko želite da učestvujete na događaju koji će se održati u Peći, molimo Vas da potvrdite učešće vaše organizacije/ustanove na Forumu tako što ćete nam poslati svoj popunjen Registracioni formular na e-mail adresu: gazmir.raci@jts-mne-alb-mne-kos.org  najkasnije do 21. decembra 2018. godine do 15:00 časova.

 

Kliknite ovdje kako bi preuzeli agendu.

Kliknite ovdje kako bi preuzeli Registracioni formular.