Home / Novosti / Info dani za potencijalne aplikante iz Crne Gore u okviru Ipa Programa prekoganične saradnje Crna Gora – Albanija i Grna Gora – Kosovo zakazani za januar 2021. godine

Info dani za potencijalne aplikante iz Crne Gore u okviru Ipa Programa prekoganične saradnje Crna Gora – Albanija i Grna Gora – Kosovo zakazani za januar 2021. godine

U okviru promotivnih i pripremnih aktivnosti za raspisivanje Trećeg Poziva za dostavljanje prijedloga projekata, Zajednički tehnički sekretarijat u saradnji s operativnim strukturama programa (Kancelarijom za evropske integracije Crne Gore, Ministarstvom finansija Crne Gore – Direktoratom za finansiranje i ugovaranje EU sredstava (CFCU)  i Ministarstvom za Evropu i spoljne poslove Republike Albanije) vas poziva da učestvujete na Info danu u okviru IPA Programa prekogranične saradnje Crna Gora – Albanija i Crna Gora – Kosovo 2014-2020.

 

Uzimajući u obzir propisane zdravstvene mjere povezane sa pandemijom COVID-19, Info dani će se održati preko MS teams on-line platforme.

 

Blagovremeno ćete dobiti link preko kojeg ćete pristupiti ovom online događaju.

 

Tokom Info dana, učesnici će imati priliku da se informišu o programima prekogranične saradnje Crna Gora – Albanija i Crna Gora – Kosovo 2014-2020 (tematskim prioritetima, specifičnim ciljevima, prihvatljivim aktivnostima, prihvatljivim oblastima, sredstvima), narednim aktivnostima predviđenim u okviru programa i narednim Pozivima za dostavljanje prijedloga projekata. Pored toga, tokom Info dana će biti predstavljena opšta pravila prekograničnog partnerstva i okvirni sadržaj Aplikacionog paketa.

Za potencijalne aplikante iz opština Budva, Cetinje i Danilovgrad, Info dan za Ipa program prekogranične saradnje Crna Gora – Albanija 2014-2020 će se održati 11. januara 2021. godine, sa početkom u 10.00 časova.

 

Kliknite ovdje kako bi preuzeli agendu: Agenda IPA Program Crna Gora – Albanija.

 

Za potencijalne aplikante iz opština Kolašin, Mojkovac i Bijelo Polje, Info dan za Ipa program prekogranične saradnje Crna Gora – Kosovo 2014-2020 će se održati 12. januara 2021. godine, sa početkom u 10.00 časova.

 

Kliknite ovdje kako bi preuzeli agendu: Agenda IPA Program Crna Gora – Kosovo.

 

Za potencijalne aplikante iz opština Bar, Ulcinj, Podgorica, Tuzi, Berane, Andrijevica, Plav, Petnjica, Gusinje i Rožaje, Info dan za oba Ipa program prekogranične saradnje (Crna Gora – Albanija i Crna Gora – Kosovo 2014-2020) će se održati 13. januara 2021. godine, sa početkom u 10.00 časova.

 

Kliknite ovdje kako bi preuzeli agendu: Agenda – IPA Programi Crna Gora–Abanija i Crna Gora-Kosovo.

 

Molimo vas da učešće svoje organizacije/institucije na Info danu potvrdite tako što ćete nam poslati ispunjeni obrazac za Registraciju na e-mail adresu: petar.belada@jts-mne-alb-mne-kos.org najkasnije do 5. januara 2021. godine u 15.00 časova. Link za pristup on-line dogadjaju će vam, nakon prijema ispunjenog obrasca, biti poslat na e-mail adresu koju navedete u njemu.

 

Preuzmite Registracioni formular za događaj 11. januara 2021. godine: Registracija – IPA CG – ALB.

 

Preuzmite Registracioni formular za događaj 12. januara 2021. godine: Registracija – IPA CG – KOS.

 

Preuzmite Registracioni formular za događaj 13. januara 2021. godine: Registracija – IPA Programi CG-ALB i CG-KOS.