Home / Novosti / Obuke na temu upravljanja projektnim ciklusom zakazane za 23. – 25. oktobar u Peći i 30. oktobar – 1. novembar in Bijelom Polju

Obuke na temu upravljanja projektnim ciklusom zakazane za 23. – 25. oktobar u Peći i 30. oktobar – 1. novembar in Bijelom Polju

Zajednički tehnički sekretarijat u saradnji sa operativnim strukturama dvije zemlje učesnice (Kancelarija za evropske integracije Crne Gore, Ministarstvo finansija Crne Gore – Direktorat za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći i Ministarstvo za administraciju lokalne samouprave Republike Kosova) Vas poziva da učestvujete na trodnevnoj obuci na temu upravljanja projektnim ciklusom u okviru Ipa Programa prekogranične saradnje Crna Gora – Kosovo 2014-2020.

 

Obuka za potencijalne aplikante iz Albanije će se održati u periodu 23. – 25. Oktobar 2019 godine u Peći (Kosovo).

Obuka za potencijalne aplikante iz Crne Gore će se održati u periodu 30. oktobar – 1. novembar 2019. godine u Bijelo Polju (Crna Gora).

 

Mjesta održavanja obuka će biti naknadno objavljena.

 

Cilj obuke je razvoj kapaciteta potencijalnih aplikanata u pripremi projektnih prijedloga. U skladu sa ciljevima, tokom treninga biće predstavljeni osnovni principi koji se odnose na pripremu projektnih prijedloga.

Kliknite ovdje kako bi preuzeli agendu: Peć (Kosovo).

Kliknite ovdje kako bi preuzeli agendu: Bijelo Polje (Crna Gora).

 

Broj učesnika je ograničen na maksimalno 30. Imajući u vidu ograničenje, molimo Vas da registrujete jednog predstavnika vaše institucije/organizacije. U slučaju da je maksimalan broj učesnika ispunjen, ostali će biti obavješteni da dalja registracija nije moguća.

 

Dodatne informacije:

  • Radni jezik obuke je engleski, sa mogućnošću korišćenja albanskog i crnogorskog jezika, ukoliko bude potrebno.
  • Troškovi smeštaja i prevoza učesnika nisu pokriveni od strane organizatora.
  • Prioritet treba dati učesnicima/kandidatima iz vaše institucije/organizacije sa osnovnim ili bez prethodnog znanja, pošto je obuka usmjerena na glavne karakteristike metodologije upravljanja projektnim ciklusom.

Za potencijalne aplikante sa Kosova: Molimo vas da potvrdite učešće na obuci vaše organizacije/institucije slanjem Registracionog formulara na e-mail adresu: gazmir.raci@jts-mne-alb-mne-kos.org najkasnije do 21. oktobra 2019. godine do 14:00 časova.

 

Za potencijalne aplikante iz Crne Gore: Molimo vas da potvrdite učešće na obuci vaše organizacije/institucije slanjem Registracionog formulara na e-mail adresualmir.causevic@jts-mne-alb-mne-kos.org najkasnije do 18. oktobra 2019. godine do 14:00 časova.

 

Kliklnite ovdje kako bi preuzeli Registracioni formular: Peć (Kosovo).

Kliklnite ovdje kako bi preuzeli Registracioni formular: Bijelo Polje (Crna Gora).