Home / Novosti / Projektne klinike zakazane za 26. oktobar 2018. u Đakovici i 2. novembar 2018. u Beranama

Projektne klinike zakazane za 26. oktobar 2018. u Đakovici i 2. novembar 2018. u Beranama

U okviru pripremnih aktivnosti prije objave Drugog poziva za dostavljanje projektnih prijedloga, zajednički tehnički sekretarijat u saradnji sa operativnim strukturama dvije zemlje učesnice (Kancelarija za evropske integracije Crne Gore, Ministarstvo finansija Crne Gore – Direktorat za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći i Ministarstvo za administraciju lokalne samouprave Republike Kosova) vas poziva da učestvujete na radionici – Projektne klinike u okviru Ipa Programa prekogranične saradnje Crna Gora – Kosovo 2014-2020.

 

Radionica za potencijalne aplikante sa Kosova je zakazana za petak, 26. oktobar 2018. u Đakovici (Kosovo).

 

Radionica za potencijalne aplikante iz Crne Gore je zakazana za petak, 2. novembar 2018. u Beranama (Crna Gora).

 

Mjesta održavanja radionica će biti naknadno objavljena.

 

Cilj radionice je unaprijeđenje kapaciteta potencijalnih aplikanata u procesu pripreme projektnih prijedloga kroz prezentaciju, diskusiju i pružanje savjeta kako da prevaziđu uobičajne greške unutar različih sekcija prilikom popunjavanja projektog sažetka i projektnog prijedloga.

 

Kliknite ovdje kako bi preuzeli agendu: Đakovica, Kosovo

 

Kliknite ovdje kako bi preuzeli agendu:  Berane, Crna Gora

 

Dodatne informacije:

  • Radni jezik radionice je engleski, sa mogućnošću korišćenja albanskog i crnogorskog jezika, ukoliko bude potrebno.
  • Troškovi prevoza učesnika nisu pokriveni od strane organizatora.
  • Prioritet treba dati učesnicima/kandidatima iz vaše institucije/organizacije sa određenim iskustvom u izradi projektnih prijedloga, s obzirom na to da će radionica pružiti bitne informacije i biće usmjerena na najčešće greške i mogućnosti za njihovo izbjegavanje tokom procesa izrade prijedloga projekta.

 

 

Za potencijalne kandidate sa Kosova: Potvrdite učešće vaše organizacije/ustanove na radionici tako što ćete nam poslati svoj popunjen Registracioni formular na e-mail adresu: gazmir.raci@jts-mne-alb-mne-kos.org najkasnije do 15. Oktobra 2018. godine do 14:00 časova.

 

Za potencijalne kandidate iz Crne Gore: Potvrdite učešće vaše organizacije/ustanove na treningu tako što ćete nam poslati svoj popunjen Registracioni formular na e-mail adresu: petar.belada@jts-mne-alb-mne-kos.org najkasnije do 19. Oktobra 2018. godine do 14:00 časova.

 

Kliklnite ovdje kako bi preuzeli Registracioni formular: Đakovica, Kosovo

Kliklnite ovdje kako bi preuzeli Registracioni formular: Berane, Crna Gora