Njoftime

Publikohet numri i njëmbëdhjetë i buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit”

Kemi kënaqësi t’ju prezantojmë botimin e njëmbëdhjetë të buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit” përgatitur nga Sekretariati i Përbashkët Teknik i IPA II Programeve të Bashkëpunimit ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri dhe Mali i Zi – Kosovë 2014-2020. Në këtë botim ju informojmë mbi: Projektet e financuara brenda thirrjes së parë …

Read More »

Ka përfunduar projekti Bjeshkët e Nemuna – destinacion natyror tërheqës

Projekti Bjeshkët e Nemuna – destinacion natyror tërheqës i zbatuar nga Agjencia Rajonale e Zhvillimit për Bjelasicë, Komovi dhe Prokletije, Organizata Turistike e Plavës, Agjencia për Zhvillim Rajonal-Perëndim (AZHR-Perëndim) dhe Komuna e Pejës përfundojë me aktivitetet. Një nga rezultatet kryesore të projektit është portali në internet i krijuar që promovon …

Read More »

Publikohet numri i dhjetë i buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit”

Kemi kënaqësi t’ju prezantojmë botimin e dhjetë të buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit” përgatitur nga Sekretariati i Përbashkët Teknik i IPA II Programeve të Bashkëpunimit ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri dhe Mali i Zi – Kosovë 2014-2020.   Në këtë botim ju informojmë mbi: Projektet e financuara brenda thirrjes së …

Read More »