Home / Njoftime / Anulohen eventet

Anulohen eventet

Të nderuar aplikantë potencialë dhe përfitues të granteve,

 

Për shkak të rrethanave të jashtëzakonshme dhe përhapjes së COVID-19 virusit në rajon dhe duke marrë parasysh ndikimin e drejtpërdrejtë që kjo ka në organizimin e Info ditëve që kishim planifikuar të zhvilloheshin me 19 mars në Pejë, 20 mars në Gjakovë, 23 mars në Cetinë, 25 mars në Plavë, 26 mars në Petnjicë, 27 mars në Bijello Pole dhe 3 prill në Tivar, ju informojmë se të gjitha këto evente do të anulohen deri në njoftimin e mëtutjeshëm.

 

Ju kërkojmë ndjesë për çdo shqetësim që ky anulim mund t’ju shkaktojë. Faleminderit për mirëkuptimin dhe ju urojmë shëndet të mirë.

 

Me respekt,

Sektretarijati i përbashkët teknik