Home / Njoftime

Njoftime

Ka filluar punën në Prishtinë Zyra Antenë e Sekretariatit të Përbashkët Teknik të IPA II Programit BNK Mali i Zi – Kosovë

Zyra Antenë e Sekretariatit të Përbashkët Teknik (SPT) për IPA Programet e Bashkëpunimit Ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri dhe Mali i Zi – Kosovë 2014-2020 ka filluar me punë në Prishtinë në muajin prill  të vitit 2018. Zyra Antenë e Sekretariatit të Përbashkët Teknik tashmë është funksionale dhe gjendet …

Read More »

THIRRJE PËR PROPOZIME – Thirrje për ofertim – zyrë me qira

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal, në kuadër të projektit “Masa mbështetëse e Asistencës Teknike (AT) për programet e bashkëpunimit ndërkufitar në mes të vendeve përfituesve të IPA II, nën IPA II 2014, në kuadër të kontratës për shërbime dhe veprime të jashtme të Bashkimit Evropian nr. IPA 2015/368-959 me …

Read More »

Njoftim: Konferenca përfundimtare e IPA Programit të Bashkëpunimit Ndër-kufitar Mali i Zi – Kosova 2011-2013

Ministria për Çështje Evropiane, të premten, me 19 janar 2018, organizon Konferencën përfundimtare të IPA Programit për Bashkëpunim Ndër-kufitar mes Malit të Zi dhe Kosovës 2011-2013 ku pjesëmarrës do të jenë përfituesit e projekteve, përfaqësues të pushteti lokal, shoqerisë civile dhe medieve me ç`rast të pranishmit do të informohen për …

Read More »

Vizitë pune e Ministrit Pejoviq në Sekretariatin e Përbashkët Teknik për Programet e Bashkëpunimit Ndërkufitar me Kosovën dhe Shqipërinë

Themelimi i Sekretariatit të Përbashkët Teknik (SPT) për Programet e Bashkëpunimit Ndërkufitarë Mali i Zi – Shqipëri dhe Mali i Zi – Kosovë për vitet 2014 – 2020 me seli në Podgoricë është dëshmuar të jetë mbështetja e rëndësishme në zbatimin e këtyre programeve bilaterale, u tha në takimin e …

Read More »

U mbajt takimi i 4-të bilateral mes Strukturave Operative të Malit të Zi dhe Republikës së Kosovës në kuadër të Programit IPA të BNK-së Mali i Zi – Kosovë

Takimi i 4-të mes Strukturave Operative të Malit të Zi dhe Republikës së Kosovës në kuadër të Programit IPA të BNK-së Mali i Zi – Kosovë është mbajtur në Podgoricë me 30 Nëntor 2017. Në takim moren pjesë anëtarët e Struktures operative nga Mali i Zi dhe Kosova si dhe …

Read More »