Home / Dokumente / Logo e Programit

Logo e Programit

Instruksionet për përdorimin e Logos së Programi IPA BNK Mali i Zi – Kosovë 2014-2020 po përgatiten dhe do bëhen të disponueshme shumë shpejt.