Home / Njoftime / Ftesë për Ofertë – Hapësirë me qira

Ftesë për Ofertë – Hapësirë me qira

Në kuadër të programeve të Asistences Teknike, Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal (Republika e Kosovës) fton të gjithë të interesuarit të dërgojnë ofertën e tyre për dhënien me qira të hapësirave në Prishtinë, për vendosjen e tre zyrave të programeve të mëposhtme të bashkëpunimit ndërkufitar (BNK):

 

Zyra e Sekretariatit të Përbashkët Teknik, Programi BNK Kosovë – Maqedoni e Veriut
Zyra e Antenës e Sekretariatit të Përbashkët Teknik, Programi BNK Mali i Zi – Kosovë dhe,
Zyra e Antenës e Sekretariatit të Përbashkët Teknik, Programi BNK Shqipëri-Kosovë;

 

Klikoni këtu për më shumë informacion.