Home / Njoftime / Ka përfunduar projekti Bjeshkët e Nemuna – destinacion natyror tërheqës

Ka përfunduar projekti Bjeshkët e Nemuna – destinacion natyror tërheqës

Projekti Bjeshkët e Nemuna – destinacion natyror tërheqës i zbatuar nga Agjencia Rajonale e Zhvillimit për Bjelasicë, Komovi dhe Prokletije, Organizata Turistike e Plavës, Agjencia për Zhvillim Rajonal-Perëndim (AZHR-Perëndim) dhe Komuna e Pejës përfundojë me aktivitetet. Një nga rezultatet kryesore të projektit është portali në internet i krijuar që promovon rajonin e bashkepunimit nderkufitar.

Portali përmban të gjitha informacionet në lidhje me ofertën kur bëhet fjalë për pushimet aktive, me vendndodhjet, vendet, informacionet, kontaktet, hartat, etj. Për më tepër, gjithashtu u krijua një aplikacion Android dhe iOS, i cili gjithashtu përmbante të njëjtat të dhëna. Për më shumë informacion vizitoni http://accursed-mountains.me.