Home / Njoftime / Mbahet takimi koordinues për shtigjet tematike në Kosovë dhe Malin e Zi

Mbahet takimi koordinues për shtigjet tematike në Kosovë dhe Malin e Zi

Takimi koordinues për shtigjet tematike në Kosovë dhe Malin e Zi, projekt nga programi i bashkëpunimit ndërkufitar “Bjeshkët e Nemuna – destinacion natyror tërheqës” i financuar nga BE, është duke u zbatuar nga AZHR-Perëndim dhe Komuna e Pejës nga ana e Kosovës, dhe AZHR e Bjellashicës, Komovi dhe Prokletije si dhe Organizata e Turizmit në Plavë nga ana e Malit të Zi.

 

Pejë, 03.07.2020

Next Prev

 

 

 

Next Prev