Njoftime

Vizitë pune e Ministrit Pejoviq në Sekretariatin e Përbashkët Teknik për Programet e Bashkëpunimit Ndërkufitar me Kosovën dhe Shqipërinë

Themelimi i Sekretariatit të Përbashkët Teknik (SPT) për Programet e Bashkëpunimit Ndërkufitarë Mali i Zi – Shqipëri dhe Mali i Zi – Kosovë për vitet 2014 – 2020 me seli në Podgoricë është dëshmuar të jetë mbështetja e rëndësishme në zbatimin e këtyre programeve bilaterale, u tha në takimin e …

Read More »

Harta e Zonës së Lejuar