Njoftime

Ditë Informuese/Forum për Kërkim Partnerësh në kuadër të Programit BNK Mal i Zi – Kosovë 2014-2020 u mbajt në Rozhajë

Me 27 Shkurt 2017 Ministria e Punëve Evropiane të Malit të Zi në bashkpunim me Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal të Republikës së Kosovës dhe Sekretariatin e Përbashkët Teknik organizuan një Ditë Informuese/Forum për Kërkim Partnerësh në Rozhajë. Eventi u organizua si pjesë e përgatitjeve për Thirrjen e I-rë …

Read More »

Harta e Zonës së Lejuar