Njoftime

Rezultati i konkursit mbi konceptin e dizenjimit të identitetit visual për programin IPA BNK Mal i Zi-Shqipëri dhe Mal i Zi -Kosovë

cbc-mne-kos-conceptual-design

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Integrimit Europian të Malit të Zi, Ministria e Integrimit Europian e Republikës së Shqipërisë dhe Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal të Kosovës, shpallën me datë 17 Mars konkursin për konceptin e dizenjimit të identitetit visual për programin IPA BNK Mal i Zi-Shqipëri dhe …

Read More »

Harta e Zonës së Lejuar