Njoftime

THIRRJE PËR ANGAZHIMIN E VLERËSUESVE TË PAVARUR TË PROJEKTEVE NËN PROGRAMET IPA BNK MAL I ZI – SHQIPËRI DHE MAL I ZI – KOSOVË 2014-2020

Zyra per Integrime Europiane në Mal të Zi, në bashkëpunim me Ministrinë e Financave të Malit të Zi – Drejtorinë e Financës dhe Kontraktimit për Asistencën e Fondeve të BE (CFCU).dhe në bashkëpunim me Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Republikës së Shqipërisë dhe Ministrinë e Administrimit të …

Read More »

Publikohet numri i shtatë i buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit”

Kemi kënaqësi t’ju prezantojmë botimin e shtatë të buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit” përgatitur nga Sekretariati i Përbashkët Teknik i IPA II Programeve të Bashkëpunimit ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri dhe Mali i Zi – Kosovë 2014-2020. Në këtë botim ju informojmë mbi:   Projektet e financuara brenda thirrjes së …

Read More »

Anulohen eventet

Të nderuar aplikantë potencialë dhe përfitues të granteve,   Për shkak të rrethanave të jashtëzakonshme dhe përhapjes së COVID-19 virusit në rajon dhe duke marrë parasysh ndikimin e drejtpërdrejtë që kjo ka në organizimin e Info ditëve që kishim planifikuar të zhvilloheshin me 19 mars në Pejë, 20 mars në …

Read More »

Harta e Zonës së Lejuar