Njoftime

U organizua trajnimi “Bazat e shtypjes 3D”

Në kuadër të projektit “Vetëpunësimi i të rinjve dhe ndërmarrësia sociale” në periudhën nga 6-7 korriku, në Podgoricë u organizua trajnimi “Bazat e shtypjes 3D”.   Qëllimi i trajnimit ishte që pjesëmarrësit të njihen me botën e 3D, si dhe të mësojnë se si të përdorin teknologjinë 3D për përpjekjet …

Read More »

Mbahet takimi koordinues për shtigjet tematike në Kosovë dhe Malin e Zi

Takimi koordinues për shtigjet tematike në Kosovë dhe Malin e Zi, projekt nga programi i bashkëpunimit ndërkufitar “Bjeshkët e Nemuna – destinacion natyror tërheqës” i financuar nga BE, është duke u zbatuar nga AZHR-Perëndim dhe Komuna e Pejës nga ana e Kosovës, dhe AZHR e Bjellashicës, Komovi dhe Prokletije si …

Read More »