Njoftime

Ka filluar punën në Prishtinë Zyra Antenë e Sekretariatit të Përbashkët Teknik të IPA II Programit BNK Mali i Zi – Kosovë

Zyra Antenë e Sekretariatit të Përbashkët Teknik (SPT) për IPA Programet e Bashkëpunimit Ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri dhe Mali i Zi – Kosovë 2014-2020 ka filluar me punë në Prishtinë në muajin prill  të vitit 2018. Zyra Antenë e Sekretariatit të Përbashkët Teknik tashmë është funksionale dhe gjendet …

Read More »

Harta e Zonës së Lejuar