Home / Njoftime / Panele diellore për familjet që jetojnë në zonat rurale të Malit të Zi dhe Kosovës

Panele diellore për familjet që jetojnë në zonat rurale të Malit të Zi dhe Kosovës

RDA Bjelasica, Komovi, Prokletije si pjesë e aktiviteteve të projektit të financuar nga BE mbështeti 50 familje nga Rozhaja, Petnjica, Berane, Bijello Pole dhe Andrijevica me panele diellore.

Në Kosovë, me 22 korrik të vitit 2021, si pjesë e aktiviteteve të projektit, 15 familje nga Istogu dhe Peja u mbështetën me panele diellore.

 

 

Projekti synon mobilizimin e katunëve për ofrimin e shërbimeve në turizëm, zhvillimin e produkteve dhe shërbimeve turistike dhe promovimin e vlerave kulturore, natyrore dhe bujqësore të katunëve.