Home / Njoftime / Publikohen sqarimet dhe prezantimet prej Ditëve informusese

Publikohen sqarimet dhe prezantimet prej Ditëve informusese

Sqarimet dhe prezantimet prej Ditëve informuese të mbajtura në kuadër të Thirrjes së Dytë për projekt propozime në kuadër të IPA Programit të Bashkëpunimit Ndërkufitar Mali i Zi – Kosovë 2014-2020 mund të shkarkohen këtu.