Home / Njoftime / Publikohen sqarimet dhe prezantimi prej Ditës informusese

Publikohen sqarimet dhe prezantimi prej Ditës informusese

Sqarimet dhe prezantimi prej Ditës informuese të mbajtur në kuadër të Thirrjes së Tretë për projekt propozime në kuadër të IPA Programit të Bashkëpunimit Ndërkufitar Mali i Zi – Kosovë 2014-2020 mund të shkarkohen këtu.