Home / Njoftime / Publikohet numri i gjashtë i buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit”

Publikohet numri i gjashtë i buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit”

Kemi kënaqësi t’ju prezantojmë botimin e gjashtë të buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit” përgatitur nga Sekretariati i Përbashkët Teknik i IPA II Programeve të Bashkëpunimit ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri dhe Mali i Zi – Kosovë 2014-2020.

 

Në këtë botim ju informojmë mbi:

  • Aktivitetet e zbatuara në kuadër të IPA II Programeve të bashkëpunimit ndërkufitar Mali i Zi- Shqipëri dhe Mali i Zi- Kosovë 2014 – 2020;
  • Projektet e financuara brenda thirrjes së parë të IPA II Programit të Bashkëpunimit ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri 2014 -2020 dhe Mali i Zi – Kosovë 2014 -2020;

 

Buletini është përgatitur në gjuhen angleze, malazeze dhe shqipe. Klikoni këtu për të shkarkuar Buletinin.