Home / Njoftime / Publikohet numri i nëntë i buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit”

Publikohet numri i nëntë i buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit”

Kemi kënaqësi t’ju prezantojmë botimin e nëntë të buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit” përgatitur nga Sekretariati i Përbashkët Teknik i IPA II Programeve të Bashkëpunimit ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri dhe Mali i Zi – Kosovë 2014-2020.

Në këtë botim ju informojmë mbi:

  • Projektet e financuara brenda thirrjes së parë të IPA II Programit të Bashkëpunimit ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri 2014 -2020 dhe Mali i Zi – Kosovë 2014 -2020;

Buletini është përgatitur në gjuhen angleze, malazeze dhe shqipe. Klikoni këtu për të shkarkuar Buletinin.