Home / Njoftime / Së bashku në kohë sfiduese! – Përmirësimi i bashkëpunimit – ekspozita online e fotografisë

Së bashku në kohë sfiduese! – Përmirësimi i bashkëpunimit – ekspozita online e fotografisë

Zyra per Integrime Europiane e Malit të Zi, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme e Republikës së Shqipërisë dhe Ministria e Pushtetit Lokal e Republikës së Kosoves ju ftojnë të shikoni fotografitë nga zbatimi i projekteve të financuara nga IPA BNK Mali i Zi – Shqipëri dhe Mali i Zi – Kosovë të shpallura me rastin e Ditës së Bashkëpunimit Evropian!

Shikoni ekspozitën online duke klikuar këtu.