Home / Njoftime / Takimi i Katërt i Komitetit të Përbashkët të Projektit u mbajt në Rozhajë, Mal i Zi

Takimi i Katërt i Komitetit të Përbashkët të Projektit u mbajt në Rozhajë, Mal i Zi

Takimi i Katërt i Komitetit të Përbashkët të Projektit u mbajt në Rozhajë, Mal i Zi me 27 Korrik 2017. Gjatë takimit u diskutua mbi zbatimin e programit Mal i Zi – Shqipëri 2014-2020 dhe Mal i Zi – Kosovë 2014-2020 si dhe aktivitetet e ardhshme gjatë pjesës së dytë të vitit 2017. Gjithashtu u diskutua mbi aktivitetet e zbatuara dhe u vlerësua cilësia e rezultateve te projektit nga anëtarët e Komitetit të Përbashkët të Projektit.

Next Prev
Takimi i Katërt i Komitetit të Përbashkët të Projektit u mbajt në Rozhajë, Mal i Zi
Takimi i Katërt i Komitetit të Përbashkët të Projektit u mbajt në Rozhajë, Mal i Zi
Takimi i Katërt i Komitetit të Përbashkët të Projektit u mbajt në Rozhajë, Mal i Zi
Takimi i Katërt i Komitetit të Përbashkët të Projektit u mbajt në Rozhajë, Mal i Zi
Next Prev