Home / Njoftime / THIRRJE PËR ANGAZHIMIN E VLERËSUESVE TË PAVARUR TË PROJEKTEVE NËN PROGRAMET IPA BNK MAL I ZI – SHQIPËRI DHE MAL I ZI – KOSOVË 2014-2020

THIRRJE PËR ANGAZHIMIN E VLERËSUESVE TË PAVARUR TË PROJEKTEVE NËN PROGRAMET IPA BNK MAL I ZI – SHQIPËRI DHE MAL I ZI – KOSOVË 2014-2020

Zyra per Integrime Europiane në Mal të Zi, në bashkëpunim me Ministrinë e Financave të Malit të Zi – Drejtorinë e Financës dhe Kontraktimit për Asistencën e Fondeve të BE (CFCU).dhe në bashkëpunim me Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Republikës së Shqipërisë dhe Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal, të Republikës së Kosovës, shpall thirrjen për angazhimin e vlerësuesve të pavarur për vlerësimin e projekt propozimeve në kuadër të programeve të bashkëpunimit ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri dhe Mali i Zi – Kosovë 2014-2020.

 

Aplikimet duhet të dorëzohen me postë elektronike në adresën: jasna.bulatovic@gsv.gov.me, deri më 24 qershor 2020 në orën 15:00.

 

Këtu mund të shkarkoni tekstin e konkursit dhe Termat e Referencës.

 

Zyra per Integrime Europiane në Mal të Zi