Home / Njoftime / THIRRJE PËR PROPOZIME – Thirrje për ofertim – zyrë me qira

THIRRJE PËR PROPOZIME – Thirrje për ofertim – zyrë me qira

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal, në kuadër të projektit “Masa mbështetëse e Asistencës Teknike (AT) për programet e bashkëpunimit ndërkufitar në mes të vendeve përfituesve të IPA II, nën IPA II 2014“, në kuadër të kontratës për shërbime për veprime të jashtme të Bashkimit Evropian nr. IPA 2015/368-959 me titull “Asistencë Teknike (AT) për programet e bashkëpunimit ndërkufitar, Mali i Zi – Shqipëri dhe Mali i Zi –Kosovë” fton të gjithë të interesuarit të dërgojnë ofertat e tyre për lëshimin e një zyre me qira për Antenën e Sekretariatit të Përbashkët Teknik në Prishtinë.

 

Afati i fundit për dërgimin e ofertave është 21 shurt të vitit 2019. Për më tepër informacion mbi kushtet dhe mënyren e dëgimit të ofertave, klikoni ne linkun: https://mapl.rks-gov.net/shpallje-konkurse/thirrje-per-propozime/.