Home / Njoftime / THIRRJE PËR PROPOZIME – Thirrje për ofertim – zyrë me qira

THIRRJE PËR PROPOZIME – Thirrje për ofertim – zyrë me qira

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal, në kuadër të projektit “Masa mbështetëse e Asistencës

Teknike (AT) për programet e bashkëpunimit ndërkufitar në mes të vendeve përfituesve të IPA II, nën IPA II 2014, në kuadër të kontratës për shërbime dhe veprime të jashtme të Bashkimit Evropian nr. IPA 2015/368-959 me titull “Asistencë Teknike (AT) për programet e bashkëpunimit ndërkufitar, Mali i Zi – Shqipëri dhe Mali i Zi –Kosovë” fton të gjithë të interesuarit të dërgojnë ofertat e tyre për lëshimin e një zyre me qira për zyrën e Antenës së Sekretariatit të Përbashkët Teknik në Prishtinë.

 

Linku:https://mapl.rks-gov.net/wp-content/uploads/2017/08/Thirrje-per-oferta.shqip.pdf