Home / Njoftime / U publikua “Analiza e situatës mjedisore në komunën e Gjakovës”

U publikua “Analiza e situatës mjedisore në komunën e Gjakovës”

Në kuadër të projektit të përbashkët “United Against Pollution – Të bashkuar kundër ndotjes eshte publikuar dokumenti “Analizë e situatës mjedisore në komunën e Gjakovës”. Ky dokument paraqet situatën aktuale të mjedisit në komunën tonë, duke përmendur të arriturat por edhe sfidat me të cilat po ballafaqohet komuna e Gjakovës për mbrojtjen e mjedisit.

 

Dokumenti u prezantua në tryeze ku moren pjesë perfaqesues nga Kuvendit Komunal Gjakove, KRM ” Cabrati” dhe perfaqesues të shoqerise civile.

 

LINK:

http://uap-ks-mne.org/index.php/2020/09/26/environemntal-situation-analyses-handbook-gjakova-municipality-alb/?fbclid=IwAR1MmkZyzptYh2Ym81O1jiJp2xFTS5DpBU_rx3cfqhuVafe1Tw0gWBhcjS0