Home / Njoftime / Video promovuese për rajonin e ndërkufitar

Video promovuese për rajonin e ndërkufitar

Projekti Zhvillimi i eko-turizmit në Alpet Ballkanike zbatohet nga Qendra për Mbrojtjen dhe Hulumtimin e Zogjve, Qendra Kosovare për Avokim dhe Zhvillim (KADC), Shërbimi i shpëtimit malor të Malit të Zi dhe Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste “Pashtriku”. Në kuadër të projektit, është publikuar edhe një video plotësuese që promovon rajonin e bashkëpunimit ndërkufitar.

 

Shikoni videon promovuese këtu.